Din Private Pasning

Velkommen til Heidis gæstebog.

Du er hjertelig velkommen til at skrive her i min gæstebog ;o)

Skrevet af Camilla Sand Fristrup, d. 29-09-2022

Vi har haft begge vores børn i pasning hos Heidi, og det er det bedste valg, vi kunne have foretaget os. Heidi tilbyder en tryg, omsorgsfuld, kærlig, sjov, oplevelsesrig og lærerig hverdag.
Hver dag får vi som forældre en fyldestgørende overlevering om hvordan vores børns dag er gået, hvilket har betydet meget for os.
Aldrig er noget et problem hos Heidi, og alt kan lade sig gøre.
Heidi er et utroligt sødt og kærligt menneske, der elsker børnene som sine egne og alt foregår på børnenes præmisser.
Børnelivet hos Heidi er fuld af oplevelser, eventyr, hjemmebag, hygge og masser af sjov og spas.
Vi kan kun give Heidi vores aller største anbefaling. Hun har været guld værd for os <3

E-mail:

@hotmail.com

camilla_sand

Skrevet af Ann Christina Holmgaard, d. 07-12-2020

Begge vores piger har gået i dagpleje hos Heidi. Heidi er den sødeste og hjerteligste dagplejemor vi kunne ønske os. Hele Heidis dejlige familie møder altid børnene i børnehøjde og det er skønt at se hvor trygge og tilpasse begge vores piger har været. Hverdagen hos Heidi er fuld af aktiviteter - både ude og hjemme. I hendes hjem føler man sig altid velkommen og der dufter ofte af hjemmebag. Vores piger har “rygsækken” fuld af oplevelser og eventyr med fra Heidi og det er vi hende evigt taknemmelige for. Vi har derfor også booket plads til det næste barn hos Heidi. Vi kunne ikke ønske os et bedere og tryggere sted for vores børn. De varmeste anbefalinger herfra❤️

E-mail:

ac_holmgaard

@hotmail.com

Skrevet af Line A , d. 24-06-2020

Vores lille My har gået i Heidis dagpleje og vi har været så glade for Heidi og hendes mand Søren.
Heidis dagpleje er en aktiv dagpleje med masser af aktivitet og sjov, børnene kommer på ture op til flere gange om ugen. Ved højtider laves der aktiviteter som passer med - jul - påske - Skt Hans osv.
vores pige har været helt tryg og glad og i gode hænder😊
Vi takker for en god og tryg dagpleje tid.

Skrevet af Line, d. 20-09-2019

Søde heidi

E-mail:

@hotmail.com

l_kilsgaard

Min søde Heidi

Skrevet af Casper, d. 30-03-2020

Kære Heidi,
Du får vores varmeste og bedste anbefaling. Vores datter har virkelig nydt alle de gode stunder I har haft sammen. Det har været utroligt dejligt at være vidne til, hvor glad og tryg hun har været hos jer. Det har været nemt at mærke på hendes humør at hun har haft så mange gode dage hos jer, og hendes små historier bekræfter bare den gode relation. SÅ dejligt at hele din skønne familie er med til at støtte op om de små børn, og at I alle bare elsker dem af hjertet.
Vi er så glade for den måde du har passet vores guldklump på, og ville ønske alle andre også måtte få samme mulighed.
Vi glæder os til at lillebror også skal lære jer at kende.
De bedste hilsner herfra

Skrevet af Line, d. 19-09-2019

Heidi får vores varmeste anbefaling. Vores søn Oskar har gået hos Heidi fra 2017-2019. Heidi er en åben, omsorgsfuld, smilende og tillidsfuld person samt dagplejer. Hun står altid med åbne arme hver evig eneste morgen og tager imod dit barn med masser af kys og krammere. Det er utroligt dejligt, når der tikker en sms og et billed ind af en smilende dreng , og at alt er okay igen, hvis det har været hårdt at skulle afleveres. Heidi formår, at give børnene en hel masse dejlige oplevelser . Det er en fornøjelse, at møde sådan en engageret dagplejer. Hos Heidi bliver børnene en del af familien, og både drengene og Søren viser alle interesse og omsorg for ens barn. Alt i alt er Heidi bare verdens bedste dagplejemor, hvor vi er heldige ,at vores sidste skud på stammen også har fået en plads!

E-mail:

@hotmail.com

L_kilsgaard

Skrevet af Anne, d. 09-08-2019

Vi har haft vores datter, Nanna, i dagpleje ved Heidi fra september 2016 til december 2018. Vi har fra start af mødt Heidis hjertevarme og omsorg for børnene, og det har været trygge rammer for vores dyrebareste. Vi har hver dag hentet en glad datter, som har hygget sig i dagplejen, både på ture ud af huset og i skønne hjemlige omgivelser, hvor også Søren og drengene har betydet meget for os og Nanna.

Vi ser tilbage på en dejlig tid for vores datter og kan give de bedste anbefalinger.

Mange hilsner fra
Anne og Peter

E-mail:

A.kielgast

@gmail.com

Skrevet af Janni, d. 04-10-2017

Kære Heidi
Tak for en god dagplejetid hos dig. Vi savner stadig at komme i jeres hus.
Vi har haft begge vores børn i dagpleje hos Heidi - senest Mathias, som startede i børnehave i april.
Det er helt tydeligt, at Heidi eeeelsker sit arbejde og at være sammen med børn. Både Cecilie og Mathias har været glade, når de skulle hen til Heidi og har haft mange gode oplevelser, bl.a. ture sammen med andre dagplejere, zoo, legeplads, storcentret og ud i naturen.
Vi har været super glade for at komme i huset - og børnene er lige så glade for Søren og drengene, som er for Heidi - man bliver til en del af jeres lille familie.
Vi kan kun give Heidi vores varmeste anbefalinger som dagplejemor.
Knus fra Flemming, Janni, Cecilie og Mathias

E-mail:

andersenjanni

@hotmail.com

Skrevet af Mette, 14-09-2014, d. 14-09-2014

Hej Heidi
Tak for kigget på din hjemmeside, det er godt at kunne følge med i, hvordan det går hjemme hos jer, nu når vi ikke har vores daglige gang der mere. Tusind tak for de gode år vi havde hos dig, og tak fordi du åbnede dit hjem for Christian og var med til at give ham den bedste start på livet. Vi mindes den gode tid giver og din dagpleje de varmeste anbefalinger:-) Mange hilsner fra Kjeld, Mette og Christian

Se min nye cykel

Skrevet af Camilla lund Andersen , d. 17-08-2016

Heidi har været dagplejemor til vores datter Dahla. Vi kan kun varmt anbefale Heidi. Hun er utrolig omsorgsfuld og kærlig, samtidig formår hun at give børnene nogle god værdier som de kan bruge fremadrettet. Hun skaber et trygt miljø, gode rammer og og en spændende og oplevelsesrig hverdag for børnene.
Vi kan kun håbe på, at Heidi engang kan have plads til vores barn nr. To engang.
De varmeste anbefalinger fra
Bjarke og Camilla

E-mail:

Millelundandersen

@gmail.com

Skrevet af Rebecca , d. 12-09-2014

Kære Heidi
Lige en lille hilsen fra os. Nu er det efterhånden to måneder siden at vi sagde farvel til de trygge rammer i din dejlige dagpleje og Jonathan begyndte i børnehave. Han trives med de nye rammer og udfordringer, der følger med børnehavelivet men taler stadig meget om "min Heidi" :-) Tak for den omsorg og alle de gode oplevelser du har givet Jonathan gennem mere end to år. Vi har med ro i sindet kunne tage på arbejde når vi vidste at du passede på vores basse 😊
Knus fra Jonathan, Jesper & Rebecca

E-mail:

@rathke.dk

r-j

Skrevet af Camilla, d. 08-08-2014

En bedre dagplejer, skal man lede længe efter. Jeg er mor til Viktor, som går i dagpleje ved Heidi (siden 1. April). Viktor er altid glad når vi afleverer/henter, og vi er ikke i tvivl om, at han altid har en god dag ide ved Heidi. Hvor er vi bare taknemmelige!

E-mail:

Cambang85

@gmail.com

Skrevet af Glenn og Lise, d. 15-06-2014

"Der er altid kaffe på kanden". Det var ordene, da vi ringede til Heidi første gang og vi kunne efter kaffen konstatere, at det gode indtryk fra hjemmesiden her holdt stik. Hun var med det samme vellidt - både af os og af vores Ida, der ikke kan komme hurtigt nok af sted om morgenen og da bestemt heller ikke har travlt med at komme hjem igen. Som privat dagplejer har Heidi mulighed for at give børnene en masse oplevelser ud af huset hvad enten det er en tur i Zoo, Plantorama, Lundby Krat, Kirke, til gymnastik eller på cykeludflugt til nærmeste legeplads for at indtage madpakker. Heidi har desuden et nært forhold til flere andre lokale dagplejere, der ofte mødes i forbindelse med aktiviteter. Heidi tilbyder et varmt og kærligt miljø, som vi forældre føler os meget trygge ved, hvorfor Idas kommende lillesøster naturligvis også skal i dagpleje hos Heidi.

Skrevet af Lisa Pedersen , d. 08-06-2014

Jeg er mor til Milo som desværre snart skal i børnehave, skriver desværre fordi vi kommer sådan til at savne Heidi .
Heidi er den BEDSTE dagplejer man kunne tænke sig og så den sådan set ikke længere😉👍
Fra dag et' har det været en fornøjelse komme hos Heidi , kan skrive sider op og ned hvor god dagpleje det her er og vil til en hver tid stå inde for disse ord.
Heidi ER det bedste valg vi har taget!
Har en datter på 14 år nu som gik i kommuneal dagpleje og det måler sig ikke til sokkeholderne i forhold til det her , overhovedet.
Så tak Heidi for de gode timer du /i har givet Milo
Vi vil savne dig
Knus

E-mail:

Haarfix

@live.dk

Skrevet af Vibeke Bilgaard (mor til Laura), d. 03-06-2014

Kære Heidi
Lige en lille hilsen fra vores familie, efter Laura er begyndt i børnehave. Hun trives og har det rigtig godt, men hun savner alligevel "alle mine venner", som hun siger, og så remser hun børnenes navne op, så man får en klump i halsen!
Endnu engang tusind tak for pasning af vores Laura, og for de mange oplevelser og den tryghed hun har fået i din dagpleje. Det har givet hende en god start på livet.
Hils din dejlige familie fra os:-) Vi ses snart...
Kh. Vibeke & Anders